Urakka 390€/6 tuntia yhtäjaksoisesti

Paljonko urakan aikana ehtii tehdä? Vastaus on, että se riippuu asiakkaasta. Usein tavararoiden läpikäynnissä suurin aika kuluu siihen, kun asiakas pohtii onko jo aika luopua tietystä tavarasta. Ole huoleti – päätöksenteko helpottuu, kun urakassa on ammattilainen tukena, vaihtoehtoja antamassa ja ohjaamassa. Kun tavaroiden järjestämisessä pääsee alkuun, niin usein tahti kiihtyy ja luopuminen helpottuu. Urakan tavoitteesi sopii mainiosti vaikkapa yhden huoneen järjestäminen. Urakan aikana ehtii lajitella tavarat ja laittaa säilytettävät paikoilleen. Urakan päätteeksi autan niiden tavaroiden kierrätyksessä, joista päätät luopua.

Tutustumiskäynti (Ilmainen tutustumiskäynti, kesto 1-1.5 tuntia)

Tutustumiskäynnillä saan käsityksen siitä, millaista järjestämis- tai raivausapua tarvitaan. Sinä saat tutustumiskäynnin tuloksena raivaussuunnitelman. Suunnitelman pohjalta voit itse toteuttaa raivauksen tai tilata minut avuksesi. Jos tilaat minut avuksesi on tutustumiskäynti sinulle ilmainen. Tutustusmiskäynnin hinta (69€) hyvitetään, mikäli tilaat minut avuksesi.

Tuntihinta

Ammattijärjestäjän työ 69€/tunti (sis. alv 24%) minimiveloitus 2h.

Muistathan – Ammattijärjestäjän työstä saat 40% kotitalousvähennystä!

Maksu

Maksun voi kätevästi suorittaa käynnin yhteydessä (yleisimmät pankki- ja luottokortit).

Peruutusehdot

Palvelun tilaus on sitova. Siirräthän tai peruutat jo sovitun tapaamisen viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Peruutuksen voi tehdä viestillä tai sähköpostilla. Siirto tai peruutus on kunnossa, kun saat vastauksen viestiisi. Peruuttamattomat työt veloitetaan.