Tutustumiskäynti (Ilmainen tutustumiskäynti, kesto 1-1.5 tuntia)

Tutustumiskäynnillä saan käsityksen siitä, millaista järjestämis- tai raivausapua tarvitaan. Sinä saat tutustumiskäynnin tuloksena raivaussuunnitelman. Suunnitelman pohjalta voit itse toteuttaa raivauksen tai tilata minut avuksesi. Mikäli tilaat minut avuksesi on tutustumiskäynti (69€) sinulle ilmainen.

Tuntihinta

Ammattijärjestäjän työ 69€/tunti (sisältää ALV 24%), minimiveloitus 2h.

Urakkatarjous 200€ (sisältää ALV 24%) /3 tuntia yhtäjaksoisesti

Paljonko urakan aikana ehtii tehdä? Vastaus on, että se riippuu asiakkaasta. Tavaroiden luopumisessa päätöksenteko helpottuu, kun urakassa on ammattilainen tukena, vaihtoehtoja antamassa ja ohjaamassa. Kun tavaroiden järjestämisessä pääsee alkuun, niin usein tahti kiihtyy ja luopuminen helpottuu. Urakan tavoitteeksi sopii mainiosti vaikkapa kaapiston, vaatehuoneen tai varaston järjestäminen. Urakan aikana ehtii lajitella tavarat ja laittaa säilytettävät paikoilleen. Urakan päätteeksi autan ja opastan niiden tavaroiden kierrätyksessä, joista päätät luopua.

Muistathan – Ammattijärjestäjän työstä saat 60% kotitalousvähennystä!

Matkakulut

Matka-aika ja kilometrikorvaus 0,55€/km (sisältää ALV 24%) laskutetaan toteutuneen mukaan

Maksu

Maksun voi kätevästi suorittaa käynnin yhteydessä (yleisimmät pankki- ja luottokortit).

Peruutusehdot

Palvelun tilaus on sitova. Siirräthän tai peruutat jo sovitun tapaamisen viimeistään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Peruutuksen voi tehdä viestillä tai sähköpostilla. Siirto tai peruutus on kunnossa, kun saat vastauksen viestiisi. Peruuttamattomat työt veloitetaan.